Welkom op de website van EHBO Maastricht

EHBO Poster worden

Sta jij altijd vooraan om mensen de eerste hulp te bieden? Heb jij een EHBO diploma op zak? Wil je meehelpen aan een goede slachtofferhulp waar nodig? Geef je dan nu op!

De vereniging is continue op zoek naar nieuwe enthousiaste eerste hulpverleners voor inzetten tijdens evenementen. Wij hebben onder andere inzetten tijdens de thuiswedstrijden van MVV Maastricht, diverse sporttoernooien en natuurlijk grote, maar ook kleine feestjes.

Leden van de KNV EHBO afd. Maastricht zijn vrij zich op te geven om poster te worden. Voor niet leden is uiteindelijk een lidmaatschap vereist. Er worden specifiek voor de posters vijf leerzame praktijk-oefenavonden per jaar georganiseerd. Voor iedere poster geldt een minimum van drie extra verplichte praktijk-oefenavonden per jaar. Data van deze oefenavonden (19.30 - 22.00) worden via e-mail bekend gemaakt.

Nieuwe posters worden intensief begeleid. Door mee te lopen op evenementen is er kans om te wennen aan praktijksituaties en kennis te maken met het team. Tevens wordt er extra theoretische kennis en praktische vaardigheden aangeleerd tijdens minimaal 3 praktijk-oefenavonden. Hierna bestaat de mogelijkheid om je voor posten aan te melden waarbij je met een of meerdere partners een team zult vormen op de EHBO post.

Wil je eerst meer informatie of eens een kijkje komen nemen bij een inzet? Geen probleem! Mail naar: posten@ehbomaastricht.nl

Let op! Bij het invullen van het rekeningnummer graag IBAN invullen!


Poster worden?

Laat het ons vlug weten
Overdag 's Avonds
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag