Welkom op de website van EHBO Maastricht

Hulpverlener worden

Sta jij altijd vooraan om mensen de eerste hulp te bieden? Heb jij een EHBO-diploma op zak? Wil je meehelpen aan een goede slachtofferhulp tijdens evenementen? Geef je dan nu op als evenementenhulpverlener van onze vereniging!

De vereniging is continu op zoek naar nieuwe enthousiaste eerste hulpverleners voor inzetten tijdens evenementen. Wij hebben onder andere inzetten tijdens de thuiswedstrijden van MVV, diverse sporttoernooien en natuurlijk grote, maar ook kleine evenementen in regio Maastricht.

Leden van de KNV EHBO afd. Maastricht kunnen zich aanmelden als evenementenhulpverlener. Voor niet-leden is een lidmaatschap bij onze vereniging vereist. Er worden specifiek voor evenementenhulpverleners van onze vereniging zes leerzame praktijk-oefenavonden per jaar georganiseerd. Voor iedere evenementenhulpverlener geldt een verplicht minimum van vijf praktijk-oefenavonden per jaar. Data van deze oefenavonden (19.30 - 21.30 uur) worden op deze website bekend gemaakt.

Nieuwe evenementenhulpverlener worden intensief begeleid. Door mee te lopen op evenementen is er kans om te wennen aan praktijksituaties en kennis te maken met het team. Hierna bestaat de mogelijkheid om je voor evenementen aan te melden, waarbij je met één of meerdere partners een team zult vormen tijdens een evenement.

Wil je eerst meer informatie of eens een kijkje komen nemen bij een inzet? Geen probleem! Mail naar: posten@ehbomaastricht.nl

Let op! Bij het invullen van het rekeningnummer graag IBAN invullen!


Poster worden?

Laat het ons vlug weten
Overdag 's Avonds
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag