Welkom op de website van EHBO Maastricht

Hulpverlening Aanvragen

Heeft u een evenement op cultureel of sportief gebied, dan hebt u beslist ook nagedacht over de veiligheid. Heeft u daarbij ook gedacht aan EHBO? Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee. Onze evenementenhulpverleners zijn goed uitgerust met herkenbare kleding en materialen, waaronder verbandtassen, AED`s en portofoons. Onze deskundige kennis en ervaring op het gebied van evenementenhulpverlening waarborgt een veilige omgeving voor deelnemers en bezoekers van uw evenement.

Indien u belangstelling heeft in onze ondersteuning, gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wenst u eerst meer informatie, overleg of een offerte?

Mail naar: posten@ehbomaastricht.nl

De voorbereidingstijd voor een inzet van een team evenementenhulpverleners bedraagt gemiddeld vier weken. Een aanvraagformulier minimaal drie weken voorafgaand aan uw evenement kan nog in behandeling worden genomen. Voor evenementen die op kortere termijn plaatsvinden is dit helaas niet mogelijk. Let op! Voorafgaand aan een evenement ontvangt u altijd een bevestiging!

Bij het opsturen van dit formulier gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden.


EHBO Post nodig?

Vul onderstaand formulier in

Correspondentie adres

Factuuradres

Evenement gegevens

Ja Nee
Behandeltafel aanwezig? *
EHBO ruimte aanwezig (Verplicht) *
Stromend water aanwezig *
Arts aanwezig? *