Welkom op de website van EHBO Maastricht

1 augustus 2020: Planning Herhalingslessen 2020/2021 bekend!

Terug naar het nieuwsarchief

Na lange tijd van radiostilte zijn we blij dat we jullie ons lesprogramma voor het komend EHBO-seizoen kunnen presenteren. Door de bij iedereen bekende maatregelen in verband met COVID-19, waar we de laatste tijd mee te maken hebben gekregen, zullen we ons moeten houden aan nieuwe richtlijnen. We hebben geprobeerd het voor iedereen zo goed mogelijk te plannen.

Vanaf komend seizoen zullen de evenementenhulpverleners in aparte groepen hun herhalingslessen volgen. Zie hiervoor het scheme helemaal onderaan de herhalingslessen pagina!

De overige leden worden over 4 groepen (A, B, C, D) verdeeld, maximaal 12 personen per groep.

Iedere groep wordt opgedeeld in 2x 6 personen, verdeeld over 2 lokalen, om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen. Belangrijk om te vermelden is dat je je voor één groep aanmeldt en alle lessen van deze groep volgt (dus niet meer onderling ruilen of lessen in een andere groep volgen), zodat we goed inzicht hebben in het aantal deelnemers per les en niet het maximum overschrijden.

Ten aanzien van ieders gezondheid hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Mocht je verhinderd zijn voor één of meerdere lessen in de desbetreffende groep, neem dan contact op met het bestuur, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Vanaf 1 augustus aanstaande kun je je weer inschrijven via de site, waarna je een bevestiging ontvangt van de groep waar je ingedeeld bent.

Mocht je naar aanleiding van vorenstaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur