Welkom op de website van EHBO Maastricht

30 juli 2021: Herhalingscursussen seizoen 2021/2022

Terug naar het nieuwsarchief

Daar waar Corona ons ruim anderhalf jaar in zijn greep heeft gehouden, durven we nu langzaamaan weer plannen te maken, want de aangekondigde versoepelingen bieden perspectief, ook voor onze vereniging. We zijn dan ook verheugd ons lesprogramma voor het komende EHBO-seizoen te mogen presenteren!

Je kunt je als lid van de vereniging aanmelden voor één herhalingsgroep (A, B of C). Let op, we hanteren een maximum van 12 personen per groep. Evenementenhulpverleners zullen ook komend seizoen hun herhalingscursus in een aparte groep volgen (EHV-D). Belangrijk om te vermelden is dat je je aanmeldt voor één groep en alle lessen van deze groep volgt (dus niet onderling ruilen of lessen in een andere groep volgen). Op deze manier borgen we dat we het maximum niet overschrijden en we de huidige maatregelen kunnen blijven handhaven.

Ten aanzien van ieders gezondheid hanteren wij de richtlijnen van het RIVM. Mocht je verhinderd zijn voor één of meerdere lessen in de desbetreffende groep, neem dan contact op met het bestuur, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Vanaf 1 augustus 2021 kun je je weer inschrijven via de website, waarna je een bevestiging ontvangt van de groep waar je bent ingedeeld. 

Meer informatie en de data per herhalingsgroep vind je op de pagina 'Herhalingscursus EHBO' onder de knop 'Trainingen'.

Mocht je naar aanleiding van vorenstaande nog vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op.